SUMMERBOOST 2019

AANVONKEN – meer PASSIE, PLEZIER EN PRESTATIE in je werk en leven.

 Denk groot, stap klein, doe.

Ontdek de vonk in jezelf.

Boost je mee?

Haal uit je werk en leven wat erin zit, leer ontdekken wat je leuk vindt én waar je goed in bent. Voor persoonlijke groei is nuttig om af en toe stil te staan bij jezelf. Te vertragen om te kunnen versnellen. Vertragen om nieuwe inspiratie en energie op te doen. Vertragen en (zelf)reflectie als sleutel voor ontwikkeling en groei.

Dit vraagt om persoonlijke moed, buiten gebaande paden te treden en je automatische piloot eens nader te onderzoeken. Zet jezelf op het podium én in het zonnetje.

  • Waar krijg je ‘glimmende ogen’ van, word je door ‘aangevonkt’ en krijg je energie van?
  • Wanneer voel ik dat ik echt leef? Waar wordt ik vrolijk van?
  • Wat onderscheid me? Wat vervult me?
  • Hoe maak ik het waar?

Het goede nieuws is dat je dit zelf kunt leren en doen. Daar heb je niemand anders voor nodig! Het gave van de summerboost is dat je dit wel samen met andere boeiende en nieuwsgierige personen verkent en ontdekt. De zomerperiode is een ideale tijd om te bezinnen en te genieten.

Deze dag is bedoeld om je hierbij te inspireren en inzichten te laten opdoen. Je gaat bewust aan de slag en leert middels nuttige en plezierige methodieken en het sparren met elkaar op zoek te gaan naar antwoorden en inzichten om uiteindelijk te doen wat je echt graag wilt. En dit alles in een laagdrempelige en bourgondische setting zodat je je thuis kunt voelen.

Waarom? Omdat jij de moeite waard bent!

Heb je zin om mee te doen, dan ben je welkom op vrijdag 28 juni a.s.. Meedoen aan de inspiratiesessie kost  € 95,- . Dit is inclusief koffie, thee met wat lekkers en lunch. Locatie in Venlo. Aanmelden kun je via naarding1@ziggo.nl

Wat heb je nodig? Een nieuwsgierige houding en jezelf als gereedschap :-).

Wil je graag meer informatie, neem gerust contact met me op (naarding1@ziggo.nl).

-De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers i.v.m. het bundelen van elkaars krachten-.

Gaaf om jezelf af en toe ‘opnieuw uit te vinden’, doe je mee ?