1. Elkaar ontmoeten

Mijn Verkenningstocht in 5 stappen

Mijn Verkenningstocht bestaat uit 5 stappen waarbij de stappen bedoeld zijn om nog steviger in je eigen kracht te staan. Bij iedere stap gaat het over helder en bewust(er) worden van jezelf waardoor je inzichten verkrijgt om te kiezen en handelen om tevreden en in je eigen kracht in het leven te staan. Iedere stap wordt met een plezierige en creatieve werkvorm ondersteunt en sluit vooral aan bij de behoefte van de groep. De verkenningstocht werkt met onze levenslessen en levenswijsheid en is vooral ervaringsgericht.

Stap 1. Elkaar ontmoeten

Ongeveer twee weken vooraf ontvang je bij iedere stap een verkenningsopdracht die je uitnodigt om het onderwerp bewust te verkennen bij jezelf. Deze voorbereiding is vrijblijvend en kan je helpen inzicht en input te geven waardoor je het meeste uit de bijeenkomst haalt.

Thema’s van Stap 1

  • Jezelf en de ander ontmoeten
  • Hoogte- en diepte punten in je leven
  • Zicht op je levenslijn en rode draad  
  • Herkenbare patronen

De flow van de bijeenkomst:

We starten met ‘chillen’ en even ‘landen’ met koffie/thee/drinken en iets lekkers. Daarna krijgt iedere persoon ruimte en aandacht om haar verhaal te doen in een veilige en prettige sfeer. Humor is een belangrijk onderdeel ter relativering van de bijeenkomst. De avond eindigt met een korte evaluatie en afstemming over de volgende stap (blijft maatwerk met de groep) en datum.

 

boeien