EXPEDITIE MINDSET 2019

Inspiratieboost Expeditie Mindset

Leer de werking en effecten van je brein & mindset kennen en ontdek hoe je nog meer uit je werk en leven haalt. Voor meer passie, plezier en prestatie. Boost je 4 oktober mee?

Als je geboren wordt, zit er geen gebruiksaanwijzing bij van je brein…dat mag je zelf leren en ontdekken. In deze inspiratie dag leer je vanuit breinkunde je brein beter kennen, wat Mindset hierin is en doet én hoe Mindset bij jouw werkt. De thema’s die hierbij centraal staan:

  • Kennis van het brein met universele breinwetten zoals veiligheid, autonomie en status in relatie tot leren en ontwikkelen
  • Verkenning Mindset; fixed en groei
  • Mind(st) the Gap: dieper duiken
  • Van DIP naar DIM
  • Jouw expeditie & persoonlijk kompas
  • Krachten en wijsheden van de groep benutten

De dag is bedoeld om je te inspireren en inzichten te laten opdoen. Je gaat naast kennis vergaren, bewust en interactief aan de slag en sparrt hierbij ook met mededeelnemers zodat je inzicht kunt krijgen wat voor jou de moeite waard is om te doen of laten in je werk en leven.

Als je het leuk en nuttig vindt om mee te verkennen en te leren hoe je je brein & mindset zo optimaal mogelijk kunt benutten voor jezelf én in relatie met de ander, gun je dan groei én gun jezelf dan deze dag!

Meedoen aan EXPEDITIE MINDSET kost € 95,- , dit is inclusief koffie, thee met wat lekkers en een lunch. Locatie in Venlo. Aanmelden kun je via naarding1@ziggo.nl  -De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers i.v.m. het optimaal bundelen en benutten van elkaars krachten-.

Wat heb je nodig? Een nieuwsgierige houding en jezelf als gereedschap. Wil je graag meer informatie, neem gerust contact met me op (naarding1@ziggo.nl).

Aantal reacties over deze dag van deelnemers:

We delen de fascinatie over  het brein , ik meer m.b.t. leren op school en jij als de lerende mens. Ik startte de dag met ‘haakjes’ die met werk te maken hadden en kwam verder op de dag steeds meer bij mijzelf terecht.

Het was een bijzondere dag met bijzondere mensen

Als je weet hoe iets werkt, kun je het beter begrijpen. Als je iets begrijpt, kun je het beter leren. Nu kan ik gaan leren om nieuwe stappen te zetten.

Een mooie bewustwording dag waar theorie en praktijk zich goed afwisselen en waar je met een warm gevoel weer weg gaat. Genoeg stof tot nadenken!

Relaxte setting, laagdrempelig

Leuk om met andere dames te sparren over dingen waar we bijna allemaal tegenaan lopen!

Informatief. Ieder kan het toepassen op zijn eigen situatie. Ieder kan er zijn eigen eyeopener uithalen. Leuke en gezellige dag.

Bewustwording van je fixed mindset en wat en wat een groeimindset voor je kan doen.

De dag was erg waardevol omdat er vanuit een ander perspectief wordt gekeken naar groei

Een waardevolle combinatie van theorie en praktijk. Bewustwording, delen met en leren van anderen. Zet je weer even op scherp!

Het was een waardevolle dag! Veel geleerd van Marij en van de anderen en ook van mezelf. Ik neem het mee als mooie bagage of mijn eigen ontdekkingsreis.

Bewust om ook na deze dag ermee verder te gaan. Bewustwording dat het een continue proces is.

 

Bron: Het Mindset Instituut, www.mindsetinstituut.nl. 

Wil je nog meer weten over Breinkunde en Mindset, kijk dan ook eens naar de 6 daagse opleiding Mindset van  het Mindset Instituut.