Posted on Updated on

Mijn Verkenningstocht

-een sleutel op weg naar persoonlijke groei-

Welkom op deze website,  leuk dat je geïnteresseerd bent en even ‘rondkijkt’.

Wat is ‘Mijn Verkenningstocht’?

‘Mijn Verkenningstocht’  is samen beweging maken door bewust(er) van jezelf te worden, inzicht en inspiratie te verkrijgen en te handelen om ‘echt’ en tevreden te zijn. Het is voor een deel mijn eigen verkenningstocht die ik graag met je deel en ik nodig je uit om mee te doen met jou eigen verkenningstocht. Door deze samen te delen en te verbinden, ontstaan bijzondere momenten en inzichten waardoor je steeds meer jezelf bent en tevreden kunt zijn. Het is een sleutel op weg naar persoonlijke groei.

Mijn Verkenningstocht bestaat uit een aantal bijeenkomsten voor dames die gaan over ‘echte’ en persoonlijke thema’s die in het teken van JEZELF staan;  jou eigen levenswijsheid met je ervaren levenslessen en inzichten. Het is bewust een soort vergrootglas boven jezelf houden en hier de tijd voor nemen. Bijzonder maakt het om dit met elkaar te delen,  elkaar te inspireren en van elkaar te kunnen leren.  Als het ware een soort ‘APK-keuring’ voor jezelf, waarbij je uitgenodigd wordt om in jezelf te kijken en anderen hierbij te ondersteunen hetzelfde te doen. Soms ervaar je onbalans en helpt het dit te begrijpen. Het helpt ook om hetgene te doen waar jij energie van krijgt en wat je voldoening geeft. Iedereen die meedoet ‘brengt en haalt, speelt en stoeit’ met hun EIGEN WIJSHEID!

Mijn Verkenningstocht bestaat uit 6 stappen waarbij de stappen bedoeld zijn om nog beter in je eigen kracht te staan. Bij iedere stap gaat het over helder en bewust(er) worden van jezelf waardoor je inzichten verkrijgt om te kiezen en handelen om tevreden en in je eigen kracht in het leven te staan. Iedere stap wordt met een plezierige en creatieve werkvorm ondersteunt. De verkenningstocht werkt met levenslessen en is vooral ervaringsgericht. Immers hoe bewuster je in het leven staat, hoe meer je te kiezen hebt om te doen waar je vrolijk van wordt…

Als jij het boeiend en ook de moeite waard vindt om mee te doen dan hoor ik het graag en anders veel plezier op de site en natuurlijk met je eigen verkenningstocht!

foto witte achtergrond